De Beste Koffiemerken Met Een Laag Zuurgehalte. En Aanbevelingen

Beste Koffie Met Een Laag Zuurgehalte. Genees Je Koffieproblemen

Zoals alle koffieliefhebbers weten, is het de zuurgraad van de koffie die koffie zijn heldere, levendige smaken geeft. Dat is geweldig, tenzij u een van die mensen bent die last heeft van zure terugvloeiing of brandend maagzuur. Zie je, het is het zuur in koffie dat deze vervelende problemen veroorzaakt die je genot van het drankje verpesten.

Geen zin om te lezen? Als je een smakelijke, vers gebrande koffie met een laag zuurgehalte wilt, kun je online kopen, iets van LifeBoost proberen en me later bedanken. Klik hier om het te bekijken en 40% te besparen.

Het goede nieuws is dat koffieproducenten nu zuurarme koffie produceren . Wie had dat ooit gedacht?

Is koffie met een laag zuurgehalte een manier om van je ochtend-Java te genieten terwijl je de negatieve effecten die kunnen volgen, vermijdt? Of is koffie met een laag zuurgehalte een smakeloos, plat brouwsel dat slechts een bleke, smaakloze imitatie is van het echte werk?

Hier bij Roasty vonden we het onze plicht om de zaak te onderzoeken en deze vragen namens u te beantwoorden.

We hebben ook de tijd genomen om de beste zuurvrije koffies te vinden die er zijn. Geen afwaswater, smakeloze dranken hier mijn vriend; alleen de beste bieren met een laag zuurgehalte en boordevol smaak hebben onze Super Seven bereikt!

Voordat we verder gaan met de kopersgids, doen we eerst wat wetenschap.

Korte samenvatting: Beste koffie met een laag zuurgehalte

Zuur En Koffie

Wist je dat je standaard brouwsel zo’n 30 verschillende zuren bevat? Wij dachten van niet. Het bevat wel dezelfde zuren als azijn en citrusvruchten.

Op zoek naar cadeau-ideeën? Bekijk onze top 10 cadeaus voor koffieliefhebbers voor 2021

De pH-schaal wordt gebruikt om de zuurgraad te meten. De schaal varieert van een zeer zure 0 tot een volledig basische 36 cm. Interessant is dat zuiver, onvervalst water een pH van 7 heeft, waardoor het effectief neutraal wordt.

Dus, waar komt koffie op de weegschaal? Nou, je gemiddelde kopje Joe komt uit op ongeveer 5 op de pH-schaal, waardoor het minder zuur is dan vruchtensap. En het zuur in je maag meet een dikke 0.

Hoewel niet alle mensen nadelige gevolgen ondervinden van bepaalde zuren, kunnen zure voedingsmiddelen ernstige bijwerkingen hebben op het gevoelige spijsverteringsstelsel.

Zuurgraad En Koffie

Oké, nog steeds bij mij?

Ter verduidelijking, koffie-experts verwijzen niet naar zuurgraad in koffie. Ze verwijzen naar de smaaktonen en niet naar het zuurgehalte. De zuurgraad van koffie kan worden gebruikt om de kwaliteit van de boon aan te geven. Bonen op grote hoogte zijn zuur vanwege de heldere en levendige smaken die ze produceren.

De boodschap is duidelijk: je moet een koffiemerk niet zomaar mijden omdat het zuur is. Vanwege hun smaakprofiel zijn donkere braadstukken minder zuur. Ze bevatten ook meer kininezuren, wat een bitter, onaangenaam gevoel in de maag kan veroorzaken.

Roastys Super Seven Beste Koffie Met Een Laag Zuurgehalte

Als je vatbaar bent voor zure oprispingen, brandend maagzuur en andere spijsverteringsproblemen die worden veroorzaakt door het drinken van koffie, moet je een van deze heerlijke koffie met een laag zuurgehalte proberen.

Koffieliefhebbers die sommige koffies te bitter of onaangenaam vinden, zijn overgestapt op zuurarme koffies. Deze brouwsels bevatten weinig zuur, dus de smaken van de bonen zijn rijker en levendiger. Vooral tonen zoals fruit, noten en chocolade zouden veel gemakkelijker te detecteren zijn in koffie met een laag zuurgehalte.

Hier zijn zeven van onze favoriete low-acid koffies die je moet proberen.

LifeBoost Koffie Met Laag Zuurgehalte

Lifeboost-koffie

Onze beste keuze voor koffie met een laag zuurgehalte is Lifeboost Coffee.

Deze zuurarme boon heeft één geheim: er wordt niets toegevoegd of weggenomen. Het komt puur door de locatie en de manier waarop het wordt gekweekt.

Deze Nicaraguaanse bonen kunnen worden gecertificeerd als fairtrade, non-GMO, USDA-gecertificeerd biologisch, gecertificeerd Kosher en single-origin. Ze worden in de schaduw gekweekt op een hoogte boven 1.737,4 m. Dit is ironisch gezien het feit dat de meeste koffie met een laag zuurgehalte op lagere hoogten wordt verbouwd.

In de schaduw gekweekte koffie krijgt complexe, gewenste smaken omdat de koffiebes de tijd heeft om goed te rijpen. De natuurlijke suikers van de vruchten barsten door en voegen een rijke smaak toe aan het eindproduct. Minder dan 2% van ’s werelds koffie wordt in de schaduw verbouwd en Lifeboost staat aan de top van die 2%.

Alleen de beste bonen worden met de hand geplukt door boeren. Elke boon mag pas geplukt worden als hij volledig rijp is. Om ervoor te zorgen dat er geen schimmel ontstaat, worden Lifeboost-koffiebonen in de zon gedroogd tot een perfecte luchtvochtigheid van 11,5%. Ten slotte wordt de koffie langzaam gebrand, waardoor je een zachte, chocoladeachtige karamelsmaak krijgt die ultralaag zuur is zonder bittere nasmaak.

We hebben een kopje getest met pH-teststrips en het komt uit als een pH van 6. (Water is neutraal bij pH 7).

Het nadeel? Deze zijn vrij duur. Maar hoge kwaliteit komt vaak met een prijs.

Koffie Met Gulden Snede Laag Zuur

Gulden Snede Koffie

Een lage zuurgraad, geen koffieademhaling, gemakkelijke bereiding en dezelfde geweldige cafeïne maken gouden koffie een geweldige keuze voor je middagboost, of ’s ochtends wanneer je haast hebt of gewoon op zoek bent naar afwisseling.

Onze volgende aanbeveling voor koffie met een laag zuurgehalte is Golden Ratio. We zijn ervan overtuigd dat deze koffie de beste koffie met een laag zuurgehalte is.

Terwijl de meeste koffiebonen voorbij de eerste crack worden geroosterd, worden Golden Ratio-bonen (die afkomstig zijn uit Ethiopië en Brazilië) geroosterd bij een temperatuur die zo laag is dat ze zelfs de eerste crack niet bereiken. Dit resulteert in een boon die superlicht en zuurarm is.

Ondanks dat ze op een lagere temperatuur zijn gebrand, slagen deze duurzaam geteelde bonen erin om een sterk smaakprofiel te hebben, ook al is het anders dan de typische koffiesmaak die je al kent en waar je van houdt. Door deze unieke smaak lijkt het meer op een kopje thee dan op een kopje koffie. We denken dat je het nog steeds geweldig zult vinden, maar we weten het niet zeker.

Probeer het in drie smaken: Original, Spiced Chai of Vanilla Coconut.

Puroast roostert zijn koffiebonen in Venezolaanse stijl langzaam boven een houtvuur om zuurarme koffie te maken. Deze koffie is 70% zuurder dan gewone koffie van andere topmerken.

Bovendien bevat Puroast-koffie zeven keer meer antioxidanten dan groene thee en vijf keer meer dan andere toonaangevende koffiemerken. Er wordt alleen 100% premium koffie gebruikt om deze voortreffelijke koffie te maken; geen calorieën, geen gluten, geen toevoegingen en het is ook gecertificeerd koosjer.

Hoe zit het met de smaak? Het is een rijk, aromatisch donker gebraad. Heerlijk.

Republika gebruikt 100% biologische Arabica-bonen die aan de lucht zijn geroosterd om hun koffie met een laag zuurgehalte te creëren. Fairtrade, non-GMO Rainforest Geverifieerde koffiebonen werden gebruikt bij de productie van Republika’s koffiebonen.

Koffie is rijk van smaak, evenwichtig en niet bitter. Omdat 80% van de zuurgraad uit de koffiebonen is verwijderd, is het ook zacht voor je maag en je tandglazuur. Republikas is geweldig voor zowel koud als regulier warm Java-brouwsel.

Dus als je wilt genieten van een schoon brouwsel met een voortreffelijke smaak die je spijsvertering niet verstoort of je tanden beschadigt, dan is dit iets voor jou.

Tylers gebruikt single-source bonen uit Chiapas in Mexico om de enige volledig zuurvrije koffie te leveren die momenteel op de markt is. De processen voor het branden en decafeïneren zijn volledig natuurlijk en zorgen voor een smaakvolle, unieke koffie-ervaring. Tylers beweert op zijn website dat het door een arts wordt aanbevolen voor mensen met een lage zuurbehoefte. Dit is een geweldige koffie voor mensen die ooit dachten dat ze nooit meer koffie zouden drinken.

Clean Coffee Co. is opgericht door twee jeugdvrienden. Ze wilden een heerlijk smakende, pure koffie maken. Clean Coffee maakt gebruik van single-source bonen uit de hooglanden van Papoea-Nieuw-Guinea.

Clean Coffee Co. levert koffie met een laag zuurgehalte en een zachte, bevredigende smaak. Clean Coffee Co. is trots op de kwaliteit van zijn bonen, productieprocessen en volledig natuurlijke goedheid. De zoektocht van het bedrijf naar de perfecte koffieboon en het produceren van een echt schone kop o joe komt duidelijk naar voren in het eindproduct.

Mommee Coffee is opgericht door twee studievrienden van Stanford. Het is een koffie bedoeld voor vrouwen die in de beginjaren zijn om ouders te worden. Mommee gebruikt biologische bonen en bevordert een cafeïnevrij proces zonder chemicaliën.

Een van de verkoopargumenten van Mommee Coffee is dat het variabele hoeveelheden cafeïne bevat, waardoor koffiedrinkers hun cafeïne-inname kunnen aanpassen aan hun behoeften. Mommee Coffee is een heerlijke koffie waarmee je je eigen keuzes kunt maken over wat je in je lichaam stopt. Geweldig voor vrouwen tijdens zwangerschappen en nieuwe moeders die hun cafeïne-inname willen controleren.

Tiemans Fusion laag zuur gemalen koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. Het fusiegedeelte in de koffienaam verwijst naar de toevoeging van rode Rooibos-thee, goji-bes en Matcha groene thee, waardoor het eindproduct bijna een neutrale pH heeft en daarom een zeer laag zuurgehalte heeft.

De koffie bevat ook vijf keer de dagelijks aanbevolen hoeveelheid antioxidanten. De Matcha groene thee verbrandt opgeslagen vet omdat het energie creëert, zodat je kunt genieten van de cafeïneboost zonder de kriebels en de onbetrouwbare maag, en je kunt ook een paar centimeter van je taille verliezen.

De smaak die u kunt verwachten is ultrazacht, en deze koffie maakt een fantastisch brouwsel van de Franse pers.

Een Koffie Met Een Laag Zuurgehalte Kiezen

Er zijn twee soorten koffie met een laag zuurgehalte: onopzettelijke en behandelde koffie.

Wat is het verschil?

Koffie Met Een Lage Zuurgraad

Behandelde koffie met een laag zuurgehalte verwijst naar koffie die is geproduceerd met behulp van speciale verwerkingstechnieken om opzettelijk een laag zuur resultaat te produceren. Braziliaanse koffie is bijvoorbeeld minder zuur als deze langzaam of onderbroken wordt gebrand. Ook het stomen van de bonen om hun wasachtige buitenste laag te verwijderen voordat ze worden geroosterd, heeft een soortgelijk effect.

Onbedoelde Koffie Met Een Laag Zuurgehalte

Koffie met een laag zuurgehalte is koffie die per ongeluk is gezet. In de regel heeft koffie die op lage hoogte wordt verbouwd, de neiging om weinig zuur te bevatten. Koffieproducerende landen zoals Brazilië Sumatra, Peru en Guatemala produceren van nature bonen met een laag zuurgehalte.

Het is ook mogelijk om het zuurgehalte van koffie te verlagen door het koffiedik te mengen met een maagverzachtend poeder. Deze alkaliserende producten zijn effectief in het verminderen van de zuurgraad, maar kunnen ook de smaak verstoren.

Er Zijn Verschillende Manieren Om De Zuurgraad In Koffie Te Verminderen

De zuurgraad van koffie kan sterk worden beïnvloed door de kleur van de branding. Donkere braadstukken zijn zuurder dan die met lichtere kleuren. Het is een goed idee om de bonen in hun geheel te drogen, zelfs als ze nog in het vruchtvlees zitten, om de zuurgraad te verminderen.

Daarom zou het kiezen van een 100% Arabica koffieboon uit één bron die is geteeld op een laaggelegen Braziliaanse plantage, in zijn geheel gedroogd en donker gebrand, in theorie een brouwsel moeten opleveren met een zeer laag zuurgehalte.

Zorg Ervoor Dat Je Waterfilters Hebt Geplaatst

Het water dat u gebruikt om de koffie te zetten, kan van invloed zijn op de zuurgraad. Als u kraanwater gebruikt, houd er dan rekening mee dat de waterkwaliteit de pH-waarde van de koffie kan beïnvloeden. Een waterfiltratiesysteem is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw koffie niet zuur wordt door het gebruikte water.

Decaf Is Een Goede Optie

Dit is misschien een grote vraag voor de toegewijde koffiedrinker, maar feiten zijn feiten, en cafeïnevrij zal ervoor zorgen dat je maag minder zuur produceert dan meer cafeïnehoudende koffie. Cafeïnevrije koffie is misschien wel de beste keuze als je wat zachter voor je maag wilt zijn.

Cold Brew Is De Beste Manier Om Te Gaan

Cold brew koffie is minder zuur, blijkt uit een recente studie gepubliceerd in Nature. Volgens de studie hadden extracten van cold brew koffie minder zure verbindingen dan hot brew koffie en zouden ze chemisch diverser kunnen zijn dan extracten van warme koffie gemaakt van dezelfde bonen.

De brouwmethode en temperatuur die u gebruikt om uw brouwsel te maken, hebben een grote invloed op de zuurgraad van de afgewerkte drank.

De meest effectieve zetmethode voor het produceren van koffie met een laag zuurgehalte is een langzaam gedrenkt koud brouwen.

Cold brew koffie is zelfs ongeveer 70% minder zuur dan een gewone kop warme koffie gemaakt van dezelfde bonen. Je kunt cold brew koffie zetten in een Franse pers; bekijk dit Roasty-artikel om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Als U Echter De Voorkeur Geeft Aan Een Warm Brouwsel,

Dat is allemaal heel goed, maar je wilt geen gekoeld brouwsel als de sneeuw valt en het buiten vriest. Wanhoop niet!

Als je van melk of room in je koffie houdt, is dat een geweldige manier om de zuurgraad van je drankje te verdunnen. Waarom? Welnu, het calcium in zuivel heeft krachtige antacidum-eigenschappen.

Als u uw koffie zwart drinkt, kunt u proberen een smaakloos calciumpoeder aan uw brouwsel toe te voegen om het zuurgehalte te neutraliseren.

Andere Voordelen Van Zuurarme Koffie

Er zijn tal van gezondheidsvoordelen verbonden aan het overschakelen naar een koffiemerk met een laag zuurgehalte:

Milder Op Je Maag

Een maagklachten is niet iets dat iemand leuk vindt. Een minder zure koffie zorgt ervoor dat uw maag comfortabeler aanvoelt en heeft minder kans op zure oprispingen. Onze maag bevat zoutzuur en pepsine voor spijsverteringsdoeleinden en om potentieel schadelijke bacteriën te doden.

Sommige voedingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat het lichaam meer zuur in de maag aanmaakt, en een teveel aan zuur kan leiden tot zure reflux, een aandoening waarbij zuur opstijgt in de slokdarm en keel. Zure reflux komt vaker voor bij mensen die gevoelig zijn voor koffie.

Beter Voor Je Tanden

Maagzuur kan ernstige tandschade veroorzaken. Daarom is een drankje dat zure reflux tegengaat beter voor je tanden. Koffie op zichzelf (geen suiker)verschijnt nietveroorzaken tandbederf. Zure reflux kan leiden tot tandbeschadiging.

Zuurdere koffie is slechter voor je tandglazuur. Ja, koffie kan vlekken op je tanden veroorzaken, maar hoe zuurder de koffie, hoe meer schade het kan aanrichten.

Beter Voor Fitness

Door inspanning kan de onderste slokdarm verzwakken, waardoor het risico op zure reflux toeneemt. Als je een koffiedrinker bent die graag traint, kan deze combinatie een recept voor zure reflux creëren.

Het feit dat je ook stuitert als je rent, waardoor de inhoud van je maag op hol slaat, draagt bij aan de kans op problemen. Koffie die minder zuur is, kan de kans op zure terugvloeiing verminderen als gevolg van inspanning.

Vervolg Vragen

Is Er Zuurvrije Koffie?

Er is maar één koffie waarvan we weten dat deze 100% zuurvrij is, en dat is Tylers-koffie. Veel koffiesoorten beweren zuur te zijn in plaats van zuurvrij te zijn. Zuurvrij zijn betekent een neutrale pH-waarde hebben. De pH varieert tussen 0 en 14, waarbij 7 neutraal is. Hoe lager het getal, hoe hoger de zuurgraad.

Koffie is een factor die zure reflux of gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) kan verergeren. Sommige symptomen zijn onder meer moeite met slikken, oprispingen, pijn op de borst en moeite met slikken. Er is momenteel slechts één koffiemerk dat een neutrale pH biedt, maar er zijn veel koffiemerken die opties met een laag zuurgehalte bieden.

Is Cafeïnevrije Koffie Zuur?

Cafeïnevrije koffie is zuur, maar studies hebben aangetoond dat het minder zuur is dan cafeïnehoudende koffie. Specifiek werd ontdekt dat wanneer cafeïne werd geëxtraheerd, de fenolzuurspiegels werden verlaagd. In het algemeen heeft cafeïnevrije koffie de neiging minder snel brandend maagzuur en zuurproblemen te veroorzaken dan cafeïnehoudende koffie, omdat cafeïne ervoor zorgt dat je maag meer zuur produceert.

Het komt erop neer dat cafeïne een mogelijke trigger is voor brandend maagzuur en gastro-oesofageale refluxziekte (GERD). Regularcoffee is een belangrijke bron van cafeïne en bevat meer cafeïne dan thee of zelfs frisdrank. Daarom kan cafeïnevrij een optie zijn voor mensen die maagzuur veroorzaakt door koffie willen beperken.

Is Koffie Met Een Laag Zuurgehalte Goed Voor Zure Reflux Of Brandend Maagzuur?

Patiënten met zure reflux en mensen met GERD zullen minder zure koffie een betere keuze vinden. Cafeïne in koffie stimuleert de aanmaak van maagzuur, en koffie die minder zuur is of minder cafeïne bevat, kan de kans op zure reflux verkleinen.

Koffie en het cafeïnegehalte kunnen de onderste slokdarmsfincter verzwakken. Dit, in combinatie met een toename van maagzuur, kan de symptomen die gepaard gaan met GERD verergeren. Deze potentiële valkuilen kunnen worden vermeden door zuurarme koffie te drinken.

Kan Starbucks Zuurarme Koffie Maken?

We hebben goed nieuws voor wie van Starbucks-koffie houdt en op zoek is naar koffie met een laag zuurgehalte. Er zijn veel koffiemelanges verkrijgbaar bij Starbucks, waarvan sommige een laag zuurgehalte hebben. Het wordt nog beter: de drie melanges van Starbucks met een laag zuurgehalte die we met u hebben gedeeld, behoren tot de meest geliefde melanges van het merk!

Hier is een kort overzicht van de beste koffie-opties met een laag zuurgehalte die verkrijgbaar zijn bij Starbucks.

Als een minder intens brouwsel met een laag zuurgehalte meer jouw stijl is, raden we Starbuckss Breakfast Blend aan. Met zijn pittige citrussmaak en tonen van bruine suiker en sinaasappel, zal deze milde tot medium branding je ochtend zeker een beetje pittiger maken zonder ongemak later.

Misschien zijn dark roasts iets voor jou, en dan zijn de merken Sumatra Blend wellicht een goede optie voor jou. De zachte, volle en zachte koffie is licht zuur, maar heeft een sterke, aardse smaak die op zichzelf kan staan. French Roast van Starbucks is een rijkere koffie met een lagere zuurgraad. Dit is het donkerste gebraad van het bedrijf en het is al sinds 1971 een favoriet van klanten.

Verkopen Supermarkten Zuurarme Koffie?

Het voordeel: we hebben je verschillende suggesties voor een laag zuurgehalte gegeven om te proberen de volgende keer dat je koffie wilt. Het nadeel: sommige producten die we hebben aanbevolen, moeten online worden besteld. Maar wat doe je als je vastzit en zo snel mogelijk koffie met een laag zuurgehalte nodig hebt – geen wachttijd, geen verzending?

U kunt naar de supermarkt gaan en koffie-opties met een laag zuurgehalte vinden die uw smaakpapillen zullen bevredigen. Handelaar Joes verkoopt bijvoorbeeld een laag zuur Frans gebraad, en je kunt Puroast vinden in de schappen van sommige Publix-locaties. Zorg ervoor dat u wat onderzoek doet voordat u vertrekt, aangezien de producten kunnen variëren afhankelijk van de locatie van uw winkel.

Is espresso minder zuur dan koffie?

Het korte antwoord is ja.

Het lange antwoord is ja. Espressobonen worden vaak donkerder gebrand dan gewone infuuskoffie. Veel van de organische zuren in donkere braadstukken worden ook weggebrand tijdens het langere brandproces. Dit resulteert in koffie met een lager zuurgehalte.

Onthoud wel dat hoe donkerder het gebraad, hoe lager de zuurgraad.

Is Thee Minder Zuur Dan Koffie?

Volgens Healthline heeft een kopje zwarte of groene thee waarschijnlijk een lagere zuurgraad dan je mok vers gezette koffie. Net als bij koffie kan de zuurgraad van thee echter variëren, afhankelijk van het type thee en de herkomst.

Het Afronden

Zelfs als je een gevoelige spijsvertering hebt, kun je nog steeds van geweldige koffie genieten zonder in te boeten aan smaak of kwaliteit.

Koop een koffiemerk met een laag zuurgehalte, zoals die we hebben besproken. Koud brouwen is de beste optie.

Hele bonen kunnen worden gekocht en zelf gemalen of u kunt voorgemalen koffie kopen als uw Keurig-machine pads heeft. Er is iets voor iedereen.

Geniet van een kopje Joe met een heerlijke smaak! Zonder een maagzuurremmer!

Gelukkige maagzuurvrije cafeïne!