Gaggenau Vs. Bosch Benchmark Stoomovens Beoordelingen/Beoordelingen/Prijzen

Koken met stoom zorgt voor mals, vochtig voedsel. Het is ideaal voor gebak en brood, maar ook voor gezonde bijgerechten van vis, kip en groenten.

Dit is de beste manier om te koken. De voedingsstoffen van het voedsel blijven behouden als vocht wordt gebruikt in plaats van bakken. U hoeft geen olie te gebruiken bij het bakken van het voedsel, wat resulteert in een lager vetgehalte.

Restjes stomen is een effectievere manier om op te warmen om de natuurlijke smaken te behouden. Het voedsel smaakt vers uit de oven vanwege het vocht (stoom), terwijl de magnetron kookt op hoog vuur en uw voedsel over het algemeen droogt.

Hoe Een Stoomoven Werkt

De ovenwarmte verandert water in stoom. De oven heeft een klep om de druk van de stoom af te laten, vergelijkbaar met een snelkookpan of een theeketel. De meeste stoomovens hebben een verwijderbaar reservoir dat moet worden bijgevuld, maar de Gaggenau BS 470 is de enige oven in de branche die is aangesloten op een stopcontact.

Ironisch genoeg wordt Bosch Benchmark in de VS gemaakt door hetzelfde bedrijf als Gaggenau in Europa. Ze worden ook in verschillende fabrieken in de VS vervaardigd. Ze zijn ontworpen voor verschillende mensen (als dat mogelijk is in zo’n beperkte markt). Laten we kijken wat het beste voor u is.

Gaggenau BS470 ,499

  • 5 jaar garantie
  • Draaideur aan de zijkant: ideaal voor laden en lossen. Zowel rechts als links scharnierend leverbaar.
  • Gegoten of niet-gelood
  • U kunt kiezen uit roestvrij staal met een glazen voorkant (supergemakkelijk schoon te maken) en aluminium (minimale vingerafdrukken).
  • U kunt de luchtvochtigheid overal tussen 0-100% instellen
  • True Convection Oven is meer dan een stomer
  • Exclusief Cool Steam-systeem : dit zorgt voor een beter zicht op het voedsel binnenin en er is geen condensatie op de deuren. Brengt warmte zeer snel over, waardoor het voedsel vochtig blijft. Convectie is minder efficiënt dan warmteoverdracht. Individuele smaken en aroma’s blijven beter behouden, evenals helderder gekleurd voedsel en voedsel behoudt zijn oorspronkelijke grootte.

Je keuken zal niet ruiken naar wat je aan het koken bent.

  • Speciale Cool-temperatuursensor : Past de temperatuur in het midden van het voedsel aan. De oven schakelt zichzelf uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Dit zorgt ervoor dat alles wat wordt gekookt, goed gaar is en niet te gaar.
  • Bosch-benchmark HSLP451UC ,099

    • Alleen stoomovens met HD-kleuren TFT-displays zijn toegestaan in de apparatensector
    • Geen trimset voor stoomoven van 76 cm nodig
    • Combineer met een warmhoud- of convectielade of in horizontale installatie naast de muuroven
    • 5 meegeleverde accessoires
    • Halogeenlampen

    Wat Is Beter?

    Gaggenau is beter voor degenen die al bedreven zijn in stoomkoken. Je hebt keuze uit meerdere opties en beschikt over betere sensoren. Het is ook loodrecht, zodat u het niet hoeft bij te vullen. Het komt ook met de beste garantie. Hoewel het een modern design heeft, past het waarschijnlijk niet bij alle roestvrijstalen apparaten.

    De Bosch kost minder dan de helft en heeft een touchscreen waardoor hij makkelijker te gebruiken is. Het is gemakkelijker om stoom te gebruiken dan de Gaggenau voor iemand die het nog niet eerder heeft gebruikt. Bosch matcht ook met andere toestellen en meer bepaald hun andere Benchmark toestellen.

    Aanbevelingen