Spinazie Lasagne En Kalkoen Worst Pasta Bak

Spinazie Lasagne

Dit is de eerste keer dat ik lasagne heb gemaakt. Dus ik was een beetje nerveus en wilde iets anders doen omdat ik geen fan ben van vleeslasagne en dus besloot ik spinazielasagne te maken.

Ik nam de goede delen van een paar recepten die lekker klonken en kwam hiermee op de proppen. Het is eigenlijk super lekker geworden, ook al zag het er een zooitje uit!

Ingrediënten:

  • Lasagne Noedels (ik heb er ongeveer 14 gebruikt).
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Gehakte champignons: 1 kop
  • 1 kop gesnipperde ui
  • 1 eetlepel gehakte knoflook
  • 3 tot 4 kopjes verse spinazie
  • 3 kopjes kwark
  • Gedroogde oregano: 1 theelepel
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • Zout: 1 theelepel
  • 1 theelepel peper
  • 1 ei
  • 3 kopjes geraspte mozzarella kaas
  • 3 kopjes pastasaus
  • 1 kopje geraspte Parmezaanse kaas

Routebeschrijving

Die lijst lijkt nu veel langer nadat ik alles heb uitgetypt! De meeste hiervan zijn ingrediënten die ik altijd bij de hand heb, maar voel je vrij om dit recept mee te nemen of toe te voegen zoals je wilt.

Je kunt ook ricotta gebruiken in plaats van kwark. Ik ben geen fan van ricotta, het is te rijk voor mij.

Cottage cheese is ook wat gezonder, maar gebruik wat je lekker vindt. Je kunt elke pastasaus gebruiken die je lekker vindt. Het maakt niet echt uit wat voor soort pastasaus je gebruikt, dus kies de smaak die bij jouw smaak past!

Verwarm om te beginnen je oven voor op 350 graden. Je bent nu klaar om lasagne noedels te maken. Je zou het soort noedels kunnen gebruiken waarvoor je ze niet eerst hoeft te koken.

Ik zou het zelfs ten zeerste aanbevelen, omdat het slechtste deel van het maken van deze lasagne de stomme noedels waren.

Hoewel ik geen expert ben, vond ik het een uitdaging om lasagne te maken. Het is het beste om je lasagne-noedels niet te koken voordat je bijna alles klaar hebt.

Mijn noedels duurden ongeveer 8 minuten voordat ze al dente waren, dat is ongeveer hoe je ze wilt. Terwijl het water kookt, verwarm je olijfolie op middelhoog vuur om je uien, champignons en knoflook te bakken.

Omdat ik champignons en uien in mijn saus had, wilde ik niet teveel gebruiken.

Deze moeten zacht zijn. Giet de overtollige vloeistof af als je klaar bent en doe ze in een kom om af te koelen.

Nu wil je je spinazie klaarmaken. Maak hem schoon en snijd eventuele grote stelen af. Er zijn veel manieren om spinazie te koken, maar ik gebruik liever de sauteerpan.

Je kunt de spinazie ook koken. Als je ervoor kiest om het te sauteren, voeg je het gewoon toe aan de pan waarin je de champignons, ui en knoflook had. Het duurt niet te lang om te koken.

Dek het af met een deksel en laat het ongeveer 1 minuut koken. Of je kunt de bladeren roeren totdat ze allemaal versnipperd zijn en donkergroen worden.

Ik heb ook 2 kopjes spinazie gebruikt en ik wou dat ik er meer had gebruikt. Het lijkt misschien veel voordat je het kookt, maar dat is het niet! Het is het beste om 3-4 kopjes verse spinazie te gebruiken.

Nadat je de spinazie hebt gekookt, laat je deze goed uitlekken. Dit is wat ik waarschijnlijk verkeerd heb gedaan, dus volg mijn advies! Knijp het gehakt uit je spinazie. Nadat het goed is uitgelekt, snijd het.

Nu wil je je kwark, kopje Parmezaanse kaas, spinazie, oregano, basilicum, zout, peper en ei combineren. Mix het allemaal.

Je hebt nu alles wat je nodig hebt. Vet een 913 pan in en leg je noedels erop

Oké, ik moet een aantekening maken! Ik verplaatste mijn noedels naar boven en voegde een portie lasagne pasta noedels toe aan de onderkant.

Zorg ervoor dat de noedels goed bedekt zijn in de pan. Omdat mijn camera de laatste tijd problemen heeft gehad, denk ik dat deze foto in de hemel is genomen. Oké, nu moet je ongeveer een derde van het kwark- en spinaziemengsel toevoegen.

Voeg vervolgens 1 kopje mozzarella en 1 kopje Parmezaanse kaas toe. Verspreid tot slot 1 kop saus

Voeg nog twee lagen toe en voeg dan de noedels toe. Mijn bovenste laag had saus. Ik wou dat ik meer kaas had toegevoegd, maar ik had geen tijd meer. ).

Werk af zoals je wilt en dek af met folie. Dit moet je ongeveer een uur bakken. Deze spinazielasagne was iets waar ik sceptisch over was totdat ik het probeerde.

Hoewel het niet perfect is, kan ik je vertellen dat het mengsel van kwark en spinazie geweldig was! Mijn man vond het helemaal geweldig, wat een enorm pluspunt is!

Turkije Worst Pasta Bak

Ironisch genoeg inspireerde mijn vriezer mijn warme diner. Ze zijn erg handig en ik bewaar ze in de vriezer.

Grill er een, voeg het toe aan gebakken uien en paprika’s, of snijd het op een pizza of voeg het toe aan je pasta.

Deze zijn geweldig om in je vriezer te hebben. Ik vind het heerlijk om er een uit te halen en als smaakmaker te gebruiken.

Gisteravond heb ik de kalkoenworst / pasta-combinatie geprobeerd?

Ingrediënten

  • 1/2 kop gehakte courgette
  • 1/2 kop gehakte champignons
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 1 Italiaanse kalkoenworst, zoet of pittig, verkruimeld
  • 1-57g volkoren pasta in de vorm naar keuze
  • 1/4 kop ingeblikte tomatensaus
  • 28 g mozzarella kaas (gelijk aan een sliert kaasstick)

Routebeschrijving:

Verwarm uw oven voor op 350 ° F. Volg de aanwijzingen op de verpakking om de pasta te koken. Terwijl de oven aan het opwarmen is en de pasta kookt, verwarm je een pan besproeid met olijfolie op middelhoog vuur en voeg je de kalkoenworst toe.

Bak een paar minuten tot de worst bruin begint te worden. Zet het vuur laag tot medium en voeg de groenten en knoflook toe.

Kruid de groenten met peper en zout. Om smaken te combineren, bakt u de groenten nog 5 minuten langer.

Giet je gekookte pasta af en voeg toe aan een kleine ovenschaal bedekt met kookspray. Voeg de worst/groentemix, tomatensaus en kaas toe.

Bak ongeveer 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten en kleverig is. Ik heb de mijne uiteindelijk ook een paar minuten geroosterd om die knapperige gebakken pasta-topping te krijgen.

De schelpen waren een perfecte pastavorm hiervoor, ze bevatten alle lekkere goedheid van de groenten en worst.

Ik heb die braadpan dishyum schoongemaakt! Absoluut de moeite waard om de temperatuur van mijn appartement met mijn oven te verhogen om dit te maken.